University of Zagreb Faculty of Agriculture Viticulture and Enology
Cite this document
Jakovčević, M. (2020). Utjecaj tehnika destilacije na kakvoću voćnih rakija (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:132430
Jakovčević, Martina. "Utjecaj tehnika destilacije na kakvoću voćnih rakija." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:132430
Jakovčević, Martina. "Utjecaj tehnika destilacije na kakvoću voćnih rakija." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:132430
Jakovčević, M. (2020). 'Utjecaj tehnika destilacije na kakvoću voćnih rakija', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 14 January 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:132430
Jakovčević M. Utjecaj tehnika destilacije na kakvoću voćnih rakija [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2020 [cited 2025 January 14] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:132430
M. Jakovčević, "Utjecaj tehnika destilacije na kakvoću voćnih rakija", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2020. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:132430