Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet Mikrobiologija
Citirajte ovaj rad
Jagić, A. (2020). Antimikrobno djelovanje ekstrakta češnjaka (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:938652
Jagić, Antonela. "Antimikrobno djelovanje ekstrakta češnjaka." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:938652
Jagić, Antonela. "Antimikrobno djelovanje ekstrakta češnjaka." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:938652
Jagić, A. (2020). 'Antimikrobno djelovanje ekstrakta češnjaka', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 11.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:938652
Jagić A. Antimikrobno djelovanje ekstrakta češnjaka [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2020 [pristupljeno 11.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:938652
A. Jagić, "Antimikrobno djelovanje ekstrakta češnjaka", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:938652