Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet Vinogradarstvo i vinarstvo
Citirajte ovaj rad
Radić, M. (2020). Promjene polifenolnog sastava vina 'Portugizac' tijekom dozrijevanja (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:189658
Radić, Martina. "Promjene polifenolnog sastava vina 'Portugizac' tijekom dozrijevanja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:189658
Radić, Martina. "Promjene polifenolnog sastava vina 'Portugizac' tijekom dozrijevanja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:189658
Radić, M. (2020). 'Promjene polifenolnog sastava vina 'Portugizac' tijekom dozrijevanja', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 29.09.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:189658
Radić M. Promjene polifenolnog sastava vina 'Portugizac' tijekom dozrijevanja [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2020 [pristupljeno 29.09.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:189658
M. Radić, "Promjene polifenolnog sastava vina 'Portugizac' tijekom dozrijevanja", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:189658