Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet Vinogradarstvo i vinarstvo
Citirajte ovaj rad
Crnčić, I. (2020). Određivanje glicerola u vinima iz kontinentalne Hrvatske (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:586098
Crnčić, Ivana. "Određivanje glicerola u vinima iz kontinentalne Hrvatske." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:586098
Crnčić, Ivana. "Određivanje glicerola u vinima iz kontinentalne Hrvatske." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:586098
Crnčić, I. (2020). 'Određivanje glicerola u vinima iz kontinentalne Hrvatske', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 25.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:586098
Crnčić I. Određivanje glicerola u vinima iz kontinentalne Hrvatske [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2020 [pristupljeno 25.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:586098
I. Crnčić, "Određivanje glicerola u vinima iz kontinentalne Hrvatske", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:586098