Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet Ishrana bilja
Citirajte ovaj rad
Skelin, K. (2020). Utjecaj ishrane bilja na kvalitetu i sastav eteričnih ulja (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:485683
Skelin, Kristina. "Utjecaj ishrane bilja na kvalitetu i sastav eteričnih ulja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:485683
Skelin, Kristina. "Utjecaj ishrane bilja na kvalitetu i sastav eteričnih ulja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:485683
Skelin, K. (2020). 'Utjecaj ishrane bilja na kvalitetu i sastav eteričnih ulja', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 05.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:485683
Skelin K. Utjecaj ishrane bilja na kvalitetu i sastav eteričnih ulja [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2020 [pristupljeno 05.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:485683
K. Skelin, "Utjecaj ishrane bilja na kvalitetu i sastav eteričnih ulja", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:485683