Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet Specijalna proizvodnja bilja
Citirajte ovaj rad
Kop, S. (2020). Oštećenje zrna kukuruza u procesu dorade (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:554006
Kop, Silvio. "Oštećenje zrna kukuruza u procesu dorade." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:554006
Kop, Silvio. "Oštećenje zrna kukuruza u procesu dorade." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:554006
Kop, S. (2020). 'Oštećenje zrna kukuruza u procesu dorade', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 17.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:554006
Kop S. Oštećenje zrna kukuruza u procesu dorade [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2020 [pristupljeno 17.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:554006
S. Kop, "Oštećenje zrna kukuruza u procesu dorade", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:554006