prikaz prve stranice dokumenta Oštećenje zrna kukuruza u procesu dorade
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Oštećenje zrna kukuruza u procesu dorade

Kop, Silvio
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Specijalna proizvodnja bilja

Citirajte ovaj rad

Kop, S. (2020). Oštećenje zrna kukuruza u procesu dorade (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:554006

Kop, Silvio. "Oštećenje zrna kukuruza u procesu dorade." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:554006

Kop, Silvio. "Oštećenje zrna kukuruza u procesu dorade." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:554006

Kop, S. (2020). 'Oštećenje zrna kukuruza u procesu dorade', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 17.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:554006

Kop S. Oštećenje zrna kukuruza u procesu dorade [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2020 [pristupljeno 17.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:554006

S. Kop, "Oštećenje zrna kukuruza u procesu dorade", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:554006