Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet Ishrana bilja
Citirajte ovaj rad
Armanda, A. R. (2019). Količina kalija u rajčici i proizvodima od rajčice (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:485476
Armanda, Ana Romana. "Količina kalija u rajčici i proizvodima od rajčice." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:485476
Armanda, Ana Romana. "Količina kalija u rajčici i proizvodima od rajčice." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:485476
Armanda, A. R. (2019). 'Količina kalija u rajčici i proizvodima od rajčice', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 21.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:485476
Armanda AR. Količina kalija u rajčici i proizvodima od rajčice [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2019 [pristupljeno 21.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:485476
A. R. Armanda, "Količina kalija u rajčici i proizvodima od rajčice", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:485476