prikaz prve stranice dokumenta Količina kalija u rajčici i proizvodima od rajčice
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Količina kalija u rajčici i proizvodima od rajčice

Armanda, Ana Romana
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Ishrana bilja

Citirajte ovaj rad

Armanda, A. R. (2019). Količina kalija u rajčici i proizvodima od rajčice (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:485476

Armanda, Ana Romana. "Količina kalija u rajčici i proizvodima od rajčice." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:485476

Armanda, Ana Romana. "Količina kalija u rajčici i proizvodima od rajčice." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:485476

Armanda, A. R. (2019). 'Količina kalija u rajčici i proizvodima od rajčice', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 11.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:485476

Armanda AR. Količina kalija u rajčici i proizvodima od rajčice [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2019 [pristupljeno 11.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:485476

A. R. Armanda, "Količina kalija u rajčici i proizvodima od rajčice", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:485476