Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet Ribarstvo, pčelarstvo, lovstvo i specijalna zoologija
Citirajte ovaj rad
Ledenko, N. (2019). Uzroci obojenja mišićnog tkiva svježeg brancina (Dicentrarchus labrax) žučnim bojama (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:927272
Ledenko, Nikolina. "Uzroci obojenja mišićnog tkiva svježeg brancina (Dicentrarchus labrax) žučnim bojama." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:927272
Ledenko, Nikolina. "Uzroci obojenja mišićnog tkiva svježeg brancina (Dicentrarchus labrax) žučnim bojama." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:927272
Ledenko, N. (2019). 'Uzroci obojenja mišićnog tkiva svježeg brancina (Dicentrarchus labrax) žučnim bojama', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 26.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:927272
Ledenko N. Uzroci obojenja mišićnog tkiva svježeg brancina (Dicentrarchus labrax) žučnim bojama [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2019 [pristupljeno 26.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:927272
N. Ledenko, "Uzroci obojenja mišićnog tkiva svježeg brancina (Dicentrarchus labrax) žučnim bojama", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:927272