diplomski rad
Tehnologija uzgoja soje za ljudsku prehranu

Martinec, Kristina (2019)
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Oplemenjivanje bilja, genetika i biometrika

Citirajte ovaj rad

Martinec, K. (2019). Tehnologija uzgoja soje za ljudsku prehranu (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:193113

Martinec, Kristina. "Tehnologija uzgoja soje za ljudsku prehranu." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:193113

Martinec, Kristina. "Tehnologija uzgoja soje za ljudsku prehranu." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:193113

Martinec, K. (2019). 'Tehnologija uzgoja soje za ljudsku prehranu', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 13.07.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:193113

Martinec K. Tehnologija uzgoja soje za ljudsku prehranu [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2019 [pristupljeno 13.07.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:193113

K. Martinec, "Tehnologija uzgoja soje za ljudsku prehranu", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:193113