Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet Voćarstvo
Citirajte ovaj rad
Mikec, D. (2019). Utjecaj povećanih koncentracija željeza na kvalitetu ploda jagode (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:196646
Mikec, David. "Utjecaj povećanih koncentracija željeza na kvalitetu ploda jagode." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:196646
Mikec, David. "Utjecaj povećanih koncentracija željeza na kvalitetu ploda jagode." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:196646
Mikec, D. (2019). 'Utjecaj povećanih koncentracija željeza na kvalitetu ploda jagode', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 15.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:196646
Mikec D. Utjecaj povećanih koncentracija željeza na kvalitetu ploda jagode [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2019 [pristupljeno 15.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:196646
D. Mikec, "Utjecaj povećanih koncentracija željeza na kvalitetu ploda jagode", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:196646