prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj povećanih koncentracija željeza na kvalitetu ploda jagode
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Utjecaj povećanih koncentracija željeza na kvalitetu ploda jagode

Mikec, David
University of Zagreb
Faculty of Agriculture
Department of Pomology

Cite this document

Mikec, D. (2019). Utjecaj povećanih koncentracija željeza na kvalitetu ploda jagode (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:196646

Mikec, David. "Utjecaj povećanih koncentracija željeza na kvalitetu ploda jagode." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:196646

Mikec, David. "Utjecaj povećanih koncentracija željeza na kvalitetu ploda jagode." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:196646

Mikec, D. (2019). 'Utjecaj povećanih koncentracija željeza na kvalitetu ploda jagode', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 21 October 2021, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:196646

Mikec D. Utjecaj povećanih koncentracija željeza na kvalitetu ploda jagode [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2019 [cited 2021 October 21] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:196646

D. Mikec, "Utjecaj povećanih koncentracija željeza na kvalitetu ploda jagode", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2019. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:196646