diplomski rad
Utjecaj patvorenja pčelinjeg voska na sastav i kakvoću meda

Jana Car (2016)
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Ribarstvo, pčelarstvo, lovstvo i specijalna zoologija
Citirajte ovaj rad...

Car, J. (2016). Utjecaj patvorenja pčelinjeg voska na sastav i kakvoću meda (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:727659

Car, Jana. "Utjecaj patvorenja pčelinjeg voska na sastav i kakvoću meda." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:727659

Car, Jana. "Utjecaj patvorenja pčelinjeg voska na sastav i kakvoću meda." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:727659

Car, J. (2016). 'Utjecaj patvorenja pčelinjeg voska na sastav i kakvoću meda', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 22.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:727659

Car J. Utjecaj patvorenja pčelinjeg voska na sastav i kakvoću meda [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2016 [pristupljeno 22.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:727659

J. Car, "Utjecaj patvorenja pčelinjeg voska na sastav i kakvoću meda", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:727659