prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj patvorenja pčelinjeg voska na sastav i kakvoću meda
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Utjecaj patvorenja pčelinjeg voska na sastav i kakvoću meda

Car, Jana
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Ribarstvo, pčelarstvo, lovstvo i specijalna zoologija

Citirajte ovaj rad

Car, J. (2016). Utjecaj patvorenja pčelinjeg voska na sastav i kakvoću meda (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:727659

Car, Jana. "Utjecaj patvorenja pčelinjeg voska na sastav i kakvoću meda." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:727659

Car, Jana. "Utjecaj patvorenja pčelinjeg voska na sastav i kakvoću meda." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:727659

Car, J. (2016). 'Utjecaj patvorenja pčelinjeg voska na sastav i kakvoću meda', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 20.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:727659

Car J. Utjecaj patvorenja pčelinjeg voska na sastav i kakvoću meda [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2016 [pristupljeno 20.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:727659

J. Car, "Utjecaj patvorenja pčelinjeg voska na sastav i kakvoću meda", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:727659