Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet Vinogradarstvo i vinarstvo
Citirajte ovaj rad
Vujić, I. (2019). Utjecaj primjene enzima na sastav voćnog vina od aronije (Aronia melanocarpa) (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:186663
Vujić, Ivan. "Utjecaj primjene enzima na sastav voćnog vina od aronije (Aronia melanocarpa)." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:186663
Vujić, Ivan. "Utjecaj primjene enzima na sastav voćnog vina od aronije (Aronia melanocarpa)." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:186663
Vujić, I. (2019). 'Utjecaj primjene enzima na sastav voćnog vina od aronije (Aronia melanocarpa)', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 20.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:186663
Vujić I. Utjecaj primjene enzima na sastav voćnog vina od aronije (Aronia melanocarpa) [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2019 [pristupljeno 20.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:186663
I. Vujić, "Utjecaj primjene enzima na sastav voćnog vina od aronije (Aronia melanocarpa)", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:186663