diplomski rad
Utjecaj primjene enzima na sastav voćnog vina od aronije (Aronia melanocarpa)

Vujić, Ivan
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Vinogradarstvo i vinarstvo

Citirajte ovaj rad

Vujić, I. (2019). Utjecaj primjene enzima na sastav voćnog vina od aronije (Aronia melanocarpa) (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:186663

Vujić, Ivan. "Utjecaj primjene enzima na sastav voćnog vina od aronije (Aronia melanocarpa)." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:186663

Vujić, Ivan. "Utjecaj primjene enzima na sastav voćnog vina od aronije (Aronia melanocarpa)." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:186663

Vujić, I. (2019). 'Utjecaj primjene enzima na sastav voćnog vina od aronije (Aronia melanocarpa)', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 24.10.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:186663

Vujić I. Utjecaj primjene enzima na sastav voćnog vina od aronije (Aronia melanocarpa) [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2019 [pristupljeno 24.10.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:186663

I. Vujić, "Utjecaj primjene enzima na sastav voćnog vina od aronije (Aronia melanocarpa)", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:186663