Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet Specijalno stočarstvo
Citirajte ovaj rad
Petričević, D. (2019). Kakvoća mesa tovljenika banijske šare iz poluotvorenog sustava držanja (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:193476
Petričević, Dominik. "Kakvoća mesa tovljenika banijske šare iz poluotvorenog sustava držanja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:193476
Petričević, Dominik. "Kakvoća mesa tovljenika banijske šare iz poluotvorenog sustava držanja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:193476
Petričević, D. (2019). 'Kakvoća mesa tovljenika banijske šare iz poluotvorenog sustava držanja', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 11.03.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:193476
Petričević D. Kakvoća mesa tovljenika banijske šare iz poluotvorenog sustava držanja [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2019 [pristupljeno 11.03.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:193476
D. Petričević, "Kakvoća mesa tovljenika banijske šare iz poluotvorenog sustava držanja", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:193476