Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet Vinogradarstvo i vinarstvo
Citirajte ovaj rad
Tomić, K. (2019). Utjecaj djelomične defolijacije na mehanički i kemijski sastav grožđa sorte 'Cabernet sauvignon' (Vitis vinifera L.) (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:828994
Tomić, Kristina. "Utjecaj djelomične defolijacije na mehanički i kemijski sastav grožđa sorte 'Cabernet sauvignon' (Vitis vinifera L.)." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:828994
Tomić, Kristina. "Utjecaj djelomične defolijacije na mehanički i kemijski sastav grožđa sorte 'Cabernet sauvignon' (Vitis vinifera L.)." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:828994
Tomić, K. (2019). 'Utjecaj djelomične defolijacije na mehanički i kemijski sastav grožđa sorte 'Cabernet sauvignon' (Vitis vinifera L.)', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 27.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:828994
Tomić K. Utjecaj djelomične defolijacije na mehanički i kemijski sastav grožđa sorte 'Cabernet sauvignon' (Vitis vinifera L.) [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2019 [pristupljeno 27.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:828994
K. Tomić, "Utjecaj djelomične defolijacije na mehanički i kemijski sastav grožđa sorte 'Cabernet sauvignon' (Vitis vinifera L.)", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:828994