Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Količina topljivih šećera i pH u soku korijena mrkve

Iris Vuletić (2019)
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Ishrana bilja
Citirajte ovaj rad

Vuletić, I. (2019). Količina topljivih šećera i pH u soku korijena mrkve (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:135270

Vuletić, Iris. "Količina topljivih šećera i pH u soku korijena mrkve." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:135270

Vuletić, Iris. "Količina topljivih šećera i pH u soku korijena mrkve." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:135270

Vuletić, I. (2019). 'Količina topljivih šećera i pH u soku korijena mrkve', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 16.10.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:135270

Vuletić I. Količina topljivih šećera i pH u soku korijena mrkve [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2019 [pristupljeno 16.10.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:135270

I. Vuletić, "Količina topljivih šećera i pH u soku korijena mrkve", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:135270