Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet Vinogradarstvo i vinarstvo
Citirajte ovaj rad
Orbanić, F. (2019). Polifenolni sastav vina različitih crnih sorata (V.vinifera L.) dozrijevanih u hrastovim bačvama (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:540571
Orbanić, Fumica. "Polifenolni sastav vina različitih crnih sorata (V.vinifera L.) dozrijevanih u hrastovim bačvama." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:540571
Orbanić, Fumica. "Polifenolni sastav vina različitih crnih sorata (V.vinifera L.) dozrijevanih u hrastovim bačvama." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:540571
Orbanić, F. (2019). 'Polifenolni sastav vina različitih crnih sorata (V.vinifera L.) dozrijevanih u hrastovim bačvama', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 18.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:540571
Orbanić F. Polifenolni sastav vina različitih crnih sorata (V.vinifera L.) dozrijevanih u hrastovim bačvama [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2019 [pristupljeno 18.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:540571
F. Orbanić, "Polifenolni sastav vina različitih crnih sorata (V.vinifera L.) dozrijevanih u hrastovim bačvama", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:540571