disertacija
Microbiota of spontaneously fermented game meat sausages

Žgomba Maksimović, Ana
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet

Citirajte ovaj rad

Žgomba Maksimović, A. (2019). Microbiota of spontaneously fermented game meat sausages (Disertacija). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:465763

Žgomba Maksimović, Ana. "Microbiota of spontaneously fermented game meat sausages." Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:465763

Žgomba Maksimović, Ana. "Microbiota of spontaneously fermented game meat sausages." Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:465763

Žgomba Maksimović, A. (2019). 'Microbiota of spontaneously fermented game meat sausages', Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 09.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:465763

Žgomba Maksimović A. Microbiota of spontaneously fermented game meat sausages [Disertacija]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2019 [pristupljeno 09.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:465763

A. Žgomba Maksimović, "Microbiota of spontaneously fermented game meat sausages", Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:465763