Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet Mikrobiologija
Citirajte ovaj rad
Krznarić, D. (2018). Izolacija i karakterizacija endofitskih bakterija iz soje (Glycine max L.) (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:332404
Krznarić, Dora. "Izolacija i karakterizacija endofitskih bakterija iz soje (Glycine max L.)." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:332404
Krznarić, Dora. "Izolacija i karakterizacija endofitskih bakterija iz soje (Glycine max L.)." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:332404
Krznarić, D. (2018). 'Izolacija i karakterizacija endofitskih bakterija iz soje (Glycine max L.)', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 23.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:332404
Krznarić D. Izolacija i karakterizacija endofitskih bakterija iz soje (Glycine max L.) [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2018 [pristupljeno 23.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:332404
D. Krznarić, "Izolacija i karakterizacija endofitskih bakterija iz soje (Glycine max L.)", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:332404