master's thesis
Izolacija i karakterizacija endofitskih bakterija iz soje (Glycine max L.)

Krznarić, Dora
University of Zagreb
Faculty of Agriculture
Microbiology

Cite this document

Krznarić, D. (2018). Izolacija i karakterizacija endofitskih bakterija iz soje (Glycine max L.) (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:332404

Krznarić, Dora. "Izolacija i karakterizacija endofitskih bakterija iz soje (Glycine max L.)." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:332404

Krznarić, Dora. "Izolacija i karakterizacija endofitskih bakterija iz soje (Glycine max L.)." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:332404

Krznarić, D. (2018). 'Izolacija i karakterizacija endofitskih bakterija iz soje (Glycine max L.)', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 01 April 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:332404

Krznarić D. Izolacija i karakterizacija endofitskih bakterija iz soje (Glycine max L.) [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2018 [cited 2025 April 01] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:332404

D. Krznarić, "Izolacija i karakterizacija endofitskih bakterija iz soje (Glycine max L.)", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2018. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:332404

accessibility

closeAccessibilityrefresh

If you wish to permanently save changes, click on Save, if not - your settings will be reset when you restart the browser.