Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet Održive tehnologije i obnovljivi izvori energije
Citirajte ovaj rad
Paris, E. (2018). Utjecaj roka berbe i načina sušenja na kvalitativna svojstva ružmarina (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:191682
Paris, Eva. "Utjecaj roka berbe i načina sušenja na kvalitativna svojstva ružmarina." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:191682
Paris, Eva. "Utjecaj roka berbe i načina sušenja na kvalitativna svojstva ružmarina." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:191682
Paris, E. (2018). 'Utjecaj roka berbe i načina sušenja na kvalitativna svojstva ružmarina', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 18.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:191682
Paris E. Utjecaj roka berbe i načina sušenja na kvalitativna svojstva ružmarina [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2018 [pristupljeno 18.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:191682
E. Paris, "Utjecaj roka berbe i načina sušenja na kvalitativna svojstva ružmarina", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:191682