University of Zagreb Faculty of Agriculture Sustainable Technologies and Renewable Energy Sources
Cite this document
Paris, E. (2018). Utjecaj roka berbe i načina sušenja na kvalitativna svojstva ružmarina (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:191682
Paris, Eva. "Utjecaj roka berbe i načina sušenja na kvalitativna svojstva ružmarina." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:191682
Paris, Eva. "Utjecaj roka berbe i načina sušenja na kvalitativna svojstva ružmarina." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:191682
Paris, E. (2018). 'Utjecaj roka berbe i načina sušenja na kvalitativna svojstva ružmarina', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 19 December 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:191682
Paris E. Utjecaj roka berbe i načina sušenja na kvalitativna svojstva ružmarina [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2018 [cited 2024 December 19] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:191682
E. Paris, "Utjecaj roka berbe i načina sušenja na kvalitativna svojstva ružmarina", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2018. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:191682