prikaz prve stranice dokumenta Nutritivna vrijednost salate iz uzgoja na otvorenom i u zaštićenom području
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Nutritivna vrijednost salate iz uzgoja na otvorenom i u zaštićenom području

Novak, Janja
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Održive tehnologije i obnovljivi izvori energije

Citirajte ovaj rad

Novak, J. (2018). Nutritivna vrijednost salate iz uzgoja na otvorenom i u zaštićenom području (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:072131

Novak, Janja. "Nutritivna vrijednost salate iz uzgoja na otvorenom i u zaštićenom području." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:072131

Novak, Janja. "Nutritivna vrijednost salate iz uzgoja na otvorenom i u zaštićenom području." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:072131

Novak, J. (2018). 'Nutritivna vrijednost salate iz uzgoja na otvorenom i u zaštićenom području', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 26.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:072131

Novak J. Nutritivna vrijednost salate iz uzgoja na otvorenom i u zaštićenom području [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2018 [pristupljeno 26.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:072131

J. Novak, "Nutritivna vrijednost salate iz uzgoja na otvorenom i u zaštićenom području", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:072131