prikaz prve stranice dokumenta Nutritivna vrijednost salate iz uzgoja na otvorenom i u zaštićenom području
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Nutritivna vrijednost salate iz uzgoja na otvorenom i u zaštićenom području

Novak, Janja
University of Zagreb
Faculty of Agriculture
Sustainable Technologies and Renewable Energy Sources

Cite this document

Novak, J. (2018). Nutritivna vrijednost salate iz uzgoja na otvorenom i u zaštićenom području (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:072131

Novak, Janja. "Nutritivna vrijednost salate iz uzgoja na otvorenom i u zaštićenom području." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:072131

Novak, Janja. "Nutritivna vrijednost salate iz uzgoja na otvorenom i u zaštićenom području." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:072131

Novak, J. (2018). 'Nutritivna vrijednost salate iz uzgoja na otvorenom i u zaštićenom području', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 30 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:072131

Novak J. Nutritivna vrijednost salate iz uzgoja na otvorenom i u zaštićenom području [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2018 [cited 2024 November 30] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:072131

J. Novak, "Nutritivna vrijednost salate iz uzgoja na otvorenom i u zaštićenom području", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2018. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:072131