Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet Mljekarstvo
Citirajte ovaj rad
Štokić, I. (2018). Tehnologija proizvodnje fermentiranih mlijeka od mlijeka magarice (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:284199
Štokić, Ivona. "Tehnologija proizvodnje fermentiranih mlijeka od mlijeka magarice." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:284199
Štokić, Ivona. "Tehnologija proizvodnje fermentiranih mlijeka od mlijeka magarice." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:284199
Štokić, I. (2018). 'Tehnologija proizvodnje fermentiranih mlijeka od mlijeka magarice', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 25.09.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:284199
Štokić I. Tehnologija proizvodnje fermentiranih mlijeka od mlijeka magarice [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2018 [pristupljeno 25.09.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:284199
I. Štokić, "Tehnologija proizvodnje fermentiranih mlijeka od mlijeka magarice", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:284199