Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet Marketing i inovacije u agrobiznisu
Citirajte ovaj rad
Cavrić, M. (2018). Zadovoljstvo potrošača kupnjom svježeg mesa s obzirom na način uzgoja stoke (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:187314
Cavrić, Matea. "Zadovoljstvo potrošača kupnjom svježeg mesa s obzirom na način uzgoja stoke." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:187314
Cavrić, Matea. "Zadovoljstvo potrošača kupnjom svježeg mesa s obzirom na način uzgoja stoke." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:187314
Cavrić, M. (2018). 'Zadovoljstvo potrošača kupnjom svježeg mesa s obzirom na način uzgoja stoke', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 21.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:187314
Cavrić M. Zadovoljstvo potrošača kupnjom svježeg mesa s obzirom na način uzgoja stoke [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2018 [pristupljeno 21.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:187314
M. Cavrić, "Zadovoljstvo potrošača kupnjom svježeg mesa s obzirom na način uzgoja stoke", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:187314