Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet Specijalna proizvodnja bilja
Citirajte ovaj rad
Škrivanek, A. M. (2018). Utjecaj usitnjavanja i vrste žitarica na konzumaciju i probavljivost obroka (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:118648
Škrivanek, Ana Marija. "Utjecaj usitnjavanja i vrste žitarica na konzumaciju i probavljivost obroka." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:118648
Škrivanek, Ana Marija. "Utjecaj usitnjavanja i vrste žitarica na konzumaciju i probavljivost obroka." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:118648
Škrivanek, A. M. (2018). 'Utjecaj usitnjavanja i vrste žitarica na konzumaciju i probavljivost obroka', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 02.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:118648
Škrivanek AM. Utjecaj usitnjavanja i vrste žitarica na konzumaciju i probavljivost obroka [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2018 [pristupljeno 02.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:118648
A. M. Škrivanek, "Utjecaj usitnjavanja i vrste žitarica na konzumaciju i probavljivost obroka", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:118648