master's thesis
The effect of cereal type and particle size on the ration intake and digestibility

Ana Marija Škrivanek (2018)
University of Zagreb
Faculty of Agriculture
Department of Field Crops, Forage and Grassland
Cite this document...

Škrivanek, A. M. (2018). Utjecaj usitnjavanja i vrste žitarica na konzumaciju i probavljivost obroka (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:118648

Škrivanek, Ana Marija. "Utjecaj usitnjavanja i vrste žitarica na konzumaciju i probavljivost obroka." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:118648

Škrivanek, Ana Marija. "Utjecaj usitnjavanja i vrste žitarica na konzumaciju i probavljivost obroka." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:118648

Škrivanek, A. M. (2018). 'Utjecaj usitnjavanja i vrste žitarica na konzumaciju i probavljivost obroka', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 21 July 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:118648

Škrivanek AM. Utjecaj usitnjavanja i vrste žitarica na konzumaciju i probavljivost obroka [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2018 [cited 2019 July 21] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:118648

A. M. Škrivanek, "Utjecaj usitnjavanja i vrste žitarica na konzumaciju i probavljivost obroka", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2018. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:118648