Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet Vinogradarstvo i vinarstvo
Citirajte ovaj rad
Bestulić, E. (2018). Utjecaj hrastovog čipsa na kakvoću vina sorte 'Lovrijenac' (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:725139
Bestulić, Ena. "Utjecaj hrastovog čipsa na kakvoću vina sorte 'Lovrijenac'." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:725139
Bestulić, Ena. "Utjecaj hrastovog čipsa na kakvoću vina sorte 'Lovrijenac'." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:725139
Bestulić, E. (2018). 'Utjecaj hrastovog čipsa na kakvoću vina sorte 'Lovrijenac'', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 04.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:725139
Bestulić E. Utjecaj hrastovog čipsa na kakvoću vina sorte 'Lovrijenac' [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2018 [pristupljeno 04.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:725139
E. Bestulić, "Utjecaj hrastovog čipsa na kakvoću vina sorte 'Lovrijenac'", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:725139