Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet Hranidba životinja
Citirajte ovaj rad
Bošnjak, A. (2018). Utjecaj razine škroba u obroku konja na in vitro fekalnu probavljivost vlakana (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:586820
Bošnjak, Ana. "Utjecaj razine škroba u obroku konja na in vitro fekalnu probavljivost vlakana." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:586820
Bošnjak, Ana. "Utjecaj razine škroba u obroku konja na in vitro fekalnu probavljivost vlakana." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:586820
Bošnjak, A. (2018). 'Utjecaj razine škroba u obroku konja na in vitro fekalnu probavljivost vlakana', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 04.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:586820
Bošnjak A. Utjecaj razine škroba u obroku konja na in vitro fekalnu probavljivost vlakana [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2018 [pristupljeno 04.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:586820
A. Bošnjak, "Utjecaj razine škroba u obroku konja na in vitro fekalnu probavljivost vlakana", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:586820