prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj načina sušenja na sadržaj bioaktivnih spojeva plodova sibirske borovnice (Lonicera caerulea var. kamtschatica)
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Utjecaj načina sušenja na sadržaj bioaktivnih spojeva plodova sibirske borovnice (Lonicera caerulea var. kamtschatica)

Colnar, Dario
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Poljoprivredna tehnologija, skladištenje i transport

Citirajte ovaj rad

Colnar, D. (2018). Utjecaj načina sušenja na sadržaj bioaktivnih spojeva plodova sibirske borovnice (Lonicera caerulea var. kamtschatica) (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:748198

Colnar, Dario. "Utjecaj načina sušenja na sadržaj bioaktivnih spojeva plodova sibirske borovnice (Lonicera caerulea var. kamtschatica)." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:748198

Colnar, Dario. "Utjecaj načina sušenja na sadržaj bioaktivnih spojeva plodova sibirske borovnice (Lonicera caerulea var. kamtschatica)." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:748198

Colnar, D. (2018). 'Utjecaj načina sušenja na sadržaj bioaktivnih spojeva plodova sibirske borovnice (Lonicera caerulea var. kamtschatica)', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 29.09.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:748198

Colnar D. Utjecaj načina sušenja na sadržaj bioaktivnih spojeva plodova sibirske borovnice (Lonicera caerulea var. kamtschatica) [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2018 [pristupljeno 29.09.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:748198

D. Colnar, "Utjecaj načina sušenja na sadržaj bioaktivnih spojeva plodova sibirske borovnice (Lonicera caerulea var. kamtschatica)", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:748198