prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj ektomikorize na kakvoću grožđa sorte "Syrah" (Vitis vinifera L.)
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Utjecaj ektomikorize na kakvoću grožđa sorte "Syrah" (Vitis vinifera L.)

Huzanić, Nera
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Vinogradarstvo i vinarstvo

Citirajte ovaj rad

Huzanić, N. (2017). Utjecaj ektomikorize na kakvoću grožđa sorte "Syrah" (Vitis vinifera L.) (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:933112

Huzanić, Nera. "Utjecaj ektomikorize na kakvoću grožđa sorte "Syrah" (Vitis vinifera L.)." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:933112

Huzanić, Nera. "Utjecaj ektomikorize na kakvoću grožđa sorte "Syrah" (Vitis vinifera L.)." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:933112

Huzanić, N. (2017). 'Utjecaj ektomikorize na kakvoću grožđa sorte "Syrah" (Vitis vinifera L.)', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 28.09.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:933112

Huzanić N. Utjecaj ektomikorize na kakvoću grožđa sorte "Syrah" (Vitis vinifera L.) [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2017 [pristupljeno 28.09.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:933112

N. Huzanić, "Utjecaj ektomikorize na kakvoću grožđa sorte "Syrah" (Vitis vinifera L.)", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:933112