Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet Poljoprivredna tehnologija, skladištenje i transport
Citirajte ovaj rad
Bušelić, D. (2017). Svojstva latica božura nakon sušenja pri različitim temperaturama (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:433401
Bušelić, Dajana. "Svojstva latica božura nakon sušenja pri različitim temperaturama." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:433401
Bušelić, Dajana. "Svojstva latica božura nakon sušenja pri različitim temperaturama." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:433401
Bušelić, D. (2017). 'Svojstva latica božura nakon sušenja pri različitim temperaturama', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 09.09.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:433401
Bušelić D. Svojstva latica božura nakon sušenja pri različitim temperaturama [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2017 [pristupljeno 09.09.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:433401
D. Bušelić, "Svojstva latica božura nakon sušenja pri različitim temperaturama", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:433401