prikaz prve stranice dokumenta Svojstva latica božura nakon sušenja pri različitim temperaturama
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Svojstva latica božura nakon sušenja pri različitim temperaturama

Bušelić, Dajana
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Poljoprivredna tehnologija, skladištenje i transport

Citirajte ovaj rad

Bušelić, D. (2017). Svojstva latica božura nakon sušenja pri različitim temperaturama (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:433401

Bušelić, Dajana. "Svojstva latica božura nakon sušenja pri različitim temperaturama." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:433401

Bušelić, Dajana. "Svojstva latica božura nakon sušenja pri različitim temperaturama." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:433401

Bušelić, D. (2017). 'Svojstva latica božura nakon sušenja pri različitim temperaturama', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 19.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:433401

Bušelić D. Svojstva latica božura nakon sušenja pri različitim temperaturama [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2017 [pristupljeno 19.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:433401

D. Bušelić, "Svojstva latica božura nakon sušenja pri različitim temperaturama", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:433401