Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet Održive tehnologije i obnovljivi izvori energije
Citirajte ovaj rad
Jagatić, I. (2017). Sadržaj bioaktivnih komponenti matičnog soka i voćne kaše goji bobica (Lycium barbarum) (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:676682
Jagatić, Iva. "Sadržaj bioaktivnih komponenti matičnog soka i voćne kaše goji bobica (Lycium barbarum)." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:676682
Jagatić, Iva. "Sadržaj bioaktivnih komponenti matičnog soka i voćne kaše goji bobica (Lycium barbarum)." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:676682
Jagatić, I. (2017). 'Sadržaj bioaktivnih komponenti matičnog soka i voćne kaše goji bobica (Lycium barbarum)', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 04.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:676682
Jagatić I. Sadržaj bioaktivnih komponenti matičnog soka i voćne kaše goji bobica (Lycium barbarum) [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2017 [pristupljeno 04.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:676682
I. Jagatić, "Sadržaj bioaktivnih komponenti matičnog soka i voćne kaše goji bobica (Lycium barbarum)", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:676682