master's thesis
Sadržaj bioaktivnih komponenti matičnog soka i voćne kaše goji bobica (Lycium barbarum)

Iva Jagatić (2017)
University of Zagreb
Faculty of Agriculture
Department of Agricultural Technology, Storage and Transport
Cite this document...

Jagatić, I. (2017). Sadržaj bioaktivnih komponenti matičnog soka i voćne kaše goji bobica (Lycium barbarum) (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:676682

Jagatić, Iva. "Sadržaj bioaktivnih komponenti matičnog soka i voćne kaše goji bobica (Lycium barbarum)." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:676682

Jagatić, Iva. "Sadržaj bioaktivnih komponenti matičnog soka i voćne kaše goji bobica (Lycium barbarum)." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:676682

Jagatić, I. (2017). 'Sadržaj bioaktivnih komponenti matičnog soka i voćne kaše goji bobica (Lycium barbarum)', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 24 July 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:676682

Jagatić I. Sadržaj bioaktivnih komponenti matičnog soka i voćne kaše goji bobica (Lycium barbarum) [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2017 [cited 2019 July 24] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:676682

I. Jagatić, "Sadržaj bioaktivnih komponenti matičnog soka i voćne kaše goji bobica (Lycium barbarum)", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2017. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:676682