diplomski rad
Fizikalne, mikrobiološke i senzorne promjene svježeg svinjskog karea tijekom zrenja

Andrija Mioković (2017)
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Specijalno stočarstvo
Citirajte ovaj rad...

Mioković, A. (2017). Fizikalne, mikrobiološke i senzorne promjene svježeg svinjskog karea tijekom zrenja (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:997026

Mioković, Andrija. "Fizikalne, mikrobiološke i senzorne promjene svježeg svinjskog karea tijekom zrenja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:997026

Mioković, Andrija. "Fizikalne, mikrobiološke i senzorne promjene svježeg svinjskog karea tijekom zrenja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:997026

Mioković, A. (2017). 'Fizikalne, mikrobiološke i senzorne promjene svježeg svinjskog karea tijekom zrenja', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 19.03.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:997026

Mioković A. Fizikalne, mikrobiološke i senzorne promjene svježeg svinjskog karea tijekom zrenja [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2017 [pristupljeno 19.03.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:997026

A. Mioković, "Fizikalne, mikrobiološke i senzorne promjene svježeg svinjskog karea tijekom zrenja", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:997026