prikaz prve stranice dokumenta Fizikalne, mikrobiološke i senzorne promjene svježeg svinjskog karea tijekom zrenja
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Fizikalne, mikrobiološke i senzorne promjene svježeg svinjskog karea tijekom zrenja

Mioković, Andrija
University of Zagreb
Faculty of Agriculture
Department of Animal Science and Technology

Cite this document

Mioković, A. (2017). Fizikalne, mikrobiološke i senzorne promjene svježeg svinjskog karea tijekom zrenja (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:997026

Mioković, Andrija. "Fizikalne, mikrobiološke i senzorne promjene svježeg svinjskog karea tijekom zrenja." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:997026

Mioković, Andrija. "Fizikalne, mikrobiološke i senzorne promjene svježeg svinjskog karea tijekom zrenja." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:997026

Mioković, A. (2017). 'Fizikalne, mikrobiološke i senzorne promjene svježeg svinjskog karea tijekom zrenja', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 26 October 2020, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:997026

Mioković A. Fizikalne, mikrobiološke i senzorne promjene svježeg svinjskog karea tijekom zrenja [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2017 [cited 2020 October 26] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:997026

A. Mioković, "Fizikalne, mikrobiološke i senzorne promjene svježeg svinjskog karea tijekom zrenja", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2017. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:997026