diplomski rad
Karakteristike vina Malvazija istarska primjenom karbonske maceracije

Andrea Brečević (2016)
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Vinogradarstvo i vinarstvo
Citirajte ovaj rad...

Brečević, A. (2016). Karakteristike vina Malvazija istarska primjenom karbonske maceracije (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:623862

Brečević, Andrea. "Karakteristike vina Malvazija istarska primjenom karbonske maceracije." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:623862

Brečević, Andrea. "Karakteristike vina Malvazija istarska primjenom karbonske maceracije." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:623862

Brečević, A. (2016). 'Karakteristike vina Malvazija istarska primjenom karbonske maceracije', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 22.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:623862

Brečević A. Karakteristike vina Malvazija istarska primjenom karbonske maceracije [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2016 [pristupljeno 22.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:623862

A. Brečević, "Karakteristike vina Malvazija istarska primjenom karbonske maceracije", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:623862