prikaz prve stranice dokumenta Karakteristike vina Malvazija istarska primjenom karbonske maceracije
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Karakteristike vina Malvazija istarska primjenom karbonske maceracije

Brečević, Andrea
University of Zagreb
Faculty of Agriculture
Department of Viticulture and Enology

Cite this document

Brečević, A. (2016). Karakteristike vina Malvazija istarska primjenom karbonske maceracije (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:623862

Brečević, Andrea. "Karakteristike vina Malvazija istarska primjenom karbonske maceracije." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:623862

Brečević, Andrea. "Karakteristike vina Malvazija istarska primjenom karbonske maceracije." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:623862

Brečević, A. (2016). 'Karakteristike vina Malvazija istarska primjenom karbonske maceracije', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 29 October 2020, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:623862

Brečević A. Karakteristike vina Malvazija istarska primjenom karbonske maceracije [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2016 [cited 2020 October 29] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:623862

A. Brečević, "Karakteristike vina Malvazija istarska primjenom karbonske maceracije", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2016. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:623862