završni specijalistički
Utjecaj dodatka prehrambenog kvasca na fizikalno-kemijska i senzorska svojstva polutrajnih kobasica sa smanjenim udjelom soli

Džepina, Ivana
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Specijalno stočarstvo

Citirajte ovaj rad

Džepina, I. (2025). Utjecaj dodatka prehrambenog kvasca na fizikalno-kemijska i senzorska svojstva polutrajnih kobasica sa smanjenim udjelom soli (Završni specijalistički). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:412722

Džepina, Ivana. "Utjecaj dodatka prehrambenog kvasca na fizikalno-kemijska i senzorska svojstva polutrajnih kobasica sa smanjenim udjelom soli." Završni specijalistički, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2025. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:412722

Džepina, Ivana. "Utjecaj dodatka prehrambenog kvasca na fizikalno-kemijska i senzorska svojstva polutrajnih kobasica sa smanjenim udjelom soli." Završni specijalistički, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2025. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:412722

Džepina, I. (2025). 'Utjecaj dodatka prehrambenog kvasca na fizikalno-kemijska i senzorska svojstva polutrajnih kobasica sa smanjenim udjelom soli', Završni specijalistički, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 15.02.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:412722

Džepina I. Utjecaj dodatka prehrambenog kvasca na fizikalno-kemijska i senzorska svojstva polutrajnih kobasica sa smanjenim udjelom soli [Završni specijalistički]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2025 [pristupljeno 15.02.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:412722

I. Džepina, "Utjecaj dodatka prehrambenog kvasca na fizikalno-kemijska i senzorska svojstva polutrajnih kobasica sa smanjenim udjelom soli", Završni specijalistički, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2025. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:412722