professional thesis
Utjecaj dodatka prehrambenog kvasca na fizikalno-kemijska i senzorska svojstva polutrajnih kobasica sa smanjenim udjelom soli

Džepina, Ivana
University of Zagreb
Faculty of Agriculture
Animal Science and Technology

Cite this document

Džepina, I. (2025). Utjecaj dodatka prehrambenog kvasca na fizikalno-kemijska i senzorska svojstva polutrajnih kobasica sa smanjenim udjelom soli (Professional thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:412722

Džepina, Ivana. "Utjecaj dodatka prehrambenog kvasca na fizikalno-kemijska i senzorska svojstva polutrajnih kobasica sa smanjenim udjelom soli." Professional thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2025. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:412722

Džepina, Ivana. "Utjecaj dodatka prehrambenog kvasca na fizikalno-kemijska i senzorska svojstva polutrajnih kobasica sa smanjenim udjelom soli." Professional thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2025. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:412722

Džepina, I. (2025). 'Utjecaj dodatka prehrambenog kvasca na fizikalno-kemijska i senzorska svojstva polutrajnih kobasica sa smanjenim udjelom soli', Professional thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 15 February 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:412722

Džepina I. Utjecaj dodatka prehrambenog kvasca na fizikalno-kemijska i senzorska svojstva polutrajnih kobasica sa smanjenim udjelom soli [Professional thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2025 [cited 2025 February 15] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:412722

I. Džepina, "Utjecaj dodatka prehrambenog kvasca na fizikalno-kemijska i senzorska svojstva polutrajnih kobasica sa smanjenim udjelom soli", Professional thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2025. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:412722