Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet Povrćarstvo
Citirajte ovaj rad
Senković, T. (2016). Učinak bakterizacije i gnojidbe na morfološka svojstva i prinos niskog graha mahunara (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:835887
Senković, Tvrtko. "Učinak bakterizacije i gnojidbe na morfološka svojstva i prinos niskog graha mahunara." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:835887
Senković, Tvrtko. "Učinak bakterizacije i gnojidbe na morfološka svojstva i prinos niskog graha mahunara." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:835887
Senković, T. (2016). 'Učinak bakterizacije i gnojidbe na morfološka svojstva i prinos niskog graha mahunara', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 05.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:835887
Senković T. Učinak bakterizacije i gnojidbe na morfološka svojstva i prinos niskog graha mahunara [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2016 [pristupljeno 05.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:835887
T. Senković, "Učinak bakterizacije i gnojidbe na morfološka svojstva i prinos niskog graha mahunara", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:835887