Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet Vinogradarstvo i vinarstvo
Citirajte ovaj rad
Jurman, N. (2024). Utjecaj dvostruke destilacije na kemijski sastav i kvalitetu vinskog destilata (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:500211
Jurman, Nika. "Utjecaj dvostruke destilacije na kemijski sastav i kvalitetu vinskog destilata." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:500211
Jurman, Nika. "Utjecaj dvostruke destilacije na kemijski sastav i kvalitetu vinskog destilata." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:500211
Jurman, N. (2024). 'Utjecaj dvostruke destilacije na kemijski sastav i kvalitetu vinskog destilata', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 26.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:500211
Jurman N. Utjecaj dvostruke destilacije na kemijski sastav i kvalitetu vinskog destilata [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2024 [pristupljeno 26.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:500211
N. Jurman, "Utjecaj dvostruke destilacije na kemijski sastav i kvalitetu vinskog destilata", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:500211