prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj dvostruke destilacije na kemijski sastav i kvalitetu vinskog destilata
Rad dostupan nakon 2025-09-17
završni rad
Utjecaj dvostruke destilacije na kemijski sastav i kvalitetu vinskog destilata

Jurman, Nika
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Vinogradarstvo i vinarstvo

Citirajte ovaj rad

Jurman, N. (2024). Utjecaj dvostruke destilacije na kemijski sastav i kvalitetu vinskog destilata (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:500211

Jurman, Nika. "Utjecaj dvostruke destilacije na kemijski sastav i kvalitetu vinskog destilata." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:500211

Jurman, Nika. "Utjecaj dvostruke destilacije na kemijski sastav i kvalitetu vinskog destilata." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:500211

Jurman, N. (2024). 'Utjecaj dvostruke destilacije na kemijski sastav i kvalitetu vinskog destilata', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 26.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:500211

Jurman N. Utjecaj dvostruke destilacije na kemijski sastav i kvalitetu vinskog destilata [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2024 [pristupljeno 26.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:500211

N. Jurman, "Utjecaj dvostruke destilacije na kemijski sastav i kvalitetu vinskog destilata", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:500211