University of Zagreb Faculty of Agriculture Viticulture and Enology
Cite this document
Jurman, N. (2024). Utjecaj dvostruke destilacije na kemijski sastav i kvalitetu vinskog destilata (Undergraduate thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:500211
Jurman, Nika. "Utjecaj dvostruke destilacije na kemijski sastav i kvalitetu vinskog destilata." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:500211
Jurman, Nika. "Utjecaj dvostruke destilacije na kemijski sastav i kvalitetu vinskog destilata." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:500211
Jurman, N. (2024). 'Utjecaj dvostruke destilacije na kemijski sastav i kvalitetu vinskog destilata', Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 26 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:500211
Jurman N. Utjecaj dvostruke destilacije na kemijski sastav i kvalitetu vinskog destilata [Undergraduate thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2024 [cited 2024 November 26] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:500211
N. Jurman, "Utjecaj dvostruke destilacije na kemijski sastav i kvalitetu vinskog destilata", Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2024. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:500211