Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet Specijalno stočarstvo
Citirajte ovaj rad
Klapan, A. (2024). Prerada i upootreba nusproizvoda animalnog podrijetla (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:360694
Klapan, Anđela. "Prerada i upootreba nusproizvoda animalnog podrijetla." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:360694
Klapan, Anđela. "Prerada i upootreba nusproizvoda animalnog podrijetla." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:360694
Klapan, A. (2024). 'Prerada i upootreba nusproizvoda animalnog podrijetla', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 25.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:360694
Klapan A. Prerada i upootreba nusproizvoda animalnog podrijetla [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2024 [pristupljeno 25.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:360694
A. Klapan, "Prerada i upootreba nusproizvoda animalnog podrijetla", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:360694