Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet Održive tehnologije i obnovljivi izvori energije
Citirajte ovaj rad
Barešić, M. (2024). Utjecaj temperature skladištenja na kvalitetu jestivog cvijeća (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:892768
Barešić, Mirjana. "Utjecaj temperature skladištenja na kvalitetu jestivog cvijeća." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:892768
Barešić, Mirjana. "Utjecaj temperature skladištenja na kvalitetu jestivog cvijeća." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:892768
Barešić, M. (2024). 'Utjecaj temperature skladištenja na kvalitetu jestivog cvijeća', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 25.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:892768
Barešić M. Utjecaj temperature skladištenja na kvalitetu jestivog cvijeća [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2024 [pristupljeno 25.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:892768
M. Barešić, "Utjecaj temperature skladištenja na kvalitetu jestivog cvijeća", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:892768