Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet Održive tehnologije i obnovljivi izvori energije
Citirajte ovaj rad
Đamić, H. (2024). Različiti načini sušenja jaja za potrebe konditorske industrije (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:999021
Đamić, Hrvoje. "Različiti načini sušenja jaja za potrebe konditorske industrije." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:999021
Đamić, Hrvoje. "Različiti načini sušenja jaja za potrebe konditorske industrije." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:999021
Đamić, H. (2024). 'Različiti načini sušenja jaja za potrebe konditorske industrije', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 25.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:999021
Đamić H. Različiti načini sušenja jaja za potrebe konditorske industrije [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2024 [pristupljeno 25.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:999021
H. Đamić, "Različiti načini sušenja jaja za potrebe konditorske industrije", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:999021