prikaz prve stranice dokumenta Različiti načini sušenja jaja za potrebe konditorske industrije
Access restricted to students and staff of home institution
undergraduate thesis
Različiti načini sušenja jaja za potrebe konditorske industrije

Đamić, Hrvoje
University of Zagreb
Faculty of Agriculture
Sustainable Technologies and Renewable Energy Sources

Cite this document

Đamić, H. (2024). Različiti načini sušenja jaja za potrebe konditorske industrije (Undergraduate thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:999021

Đamić, Hrvoje. "Različiti načini sušenja jaja za potrebe konditorske industrije." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:999021

Đamić, Hrvoje. "Različiti načini sušenja jaja za potrebe konditorske industrije." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:999021

Đamić, H. (2024). 'Različiti načini sušenja jaja za potrebe konditorske industrije', Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 25 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:999021

Đamić H. Različiti načini sušenja jaja za potrebe konditorske industrije [Undergraduate thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2024 [cited 2024 November 25] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:999021

H. Đamić, "Različiti načini sušenja jaja za potrebe konditorske industrije", Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2024. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:999021