University of Zagreb Faculty of Agriculture Sustainable Technologies and Renewable Energy Sources
Cite this document
Đamić, H. (2024). Različiti načini sušenja jaja za potrebe konditorske industrije (Undergraduate thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:999021
Đamić, Hrvoje. "Različiti načini sušenja jaja za potrebe konditorske industrije." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:999021
Đamić, Hrvoje. "Različiti načini sušenja jaja za potrebe konditorske industrije." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:999021
Đamić, H. (2024). 'Različiti načini sušenja jaja za potrebe konditorske industrije', Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 25 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:999021
Đamić H. Različiti načini sušenja jaja za potrebe konditorske industrije [Undergraduate thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2024 [cited 2024 November 25] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:999021
H. Đamić, "Različiti načini sušenja jaja za potrebe konditorske industrije", Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2024. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:999021