Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet Marketing i inovacije u agrobiznisu
Citirajte ovaj rad
Sušanj, A. (2024). Ponašanje hrvatskih potrošača u konzumaciji ribljih prerađevina (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:891611
Sušanj, Anja. "Ponašanje hrvatskih potrošača u konzumaciji ribljih prerađevina." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:891611
Sušanj, Anja. "Ponašanje hrvatskih potrošača u konzumaciji ribljih prerađevina." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:891611
Sušanj, A. (2024). 'Ponašanje hrvatskih potrošača u konzumaciji ribljih prerađevina', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 25.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:891611
Sušanj A. Ponašanje hrvatskih potrošača u konzumaciji ribljih prerađevina [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2024 [pristupljeno 25.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:891611
A. Sušanj, "Ponašanje hrvatskih potrošača u konzumaciji ribljih prerađevina", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:891611