Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet Vinogradarstvo i vinarstvo
Citirajte ovaj rad
Žuvela, M. (2024). Proizvodnja crnog grožđa i vina u Republici Hrvatskoj u 2022. godini (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:456970
Žuvela, Marin. "Proizvodnja crnog grožđa i vina u Republici Hrvatskoj u 2022. godini." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:456970
Žuvela, Marin. "Proizvodnja crnog grožđa i vina u Republici Hrvatskoj u 2022. godini." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:456970
Žuvela, M. (2024). 'Proizvodnja crnog grožđa i vina u Republici Hrvatskoj u 2022. godini', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 04.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:456970
Žuvela M. Proizvodnja crnog grožđa i vina u Republici Hrvatskoj u 2022. godini [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2024 [pristupljeno 04.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:456970
M. Žuvela, "Proizvodnja crnog grožđa i vina u Republici Hrvatskoj u 2022. godini", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:456970